Krijimi i ekselencës dixhitale
Bëhu me Faqe Interneti

Shijo Forcën e Prezencës Online
+ 383 49 529 774

WebFaqe Profesionale per Biznesin Tuaj!

Dëshironi një web faqe profesionale interneti që klientët të duan? Ne ndërtojmë webfaqe të paharrueshme për markat si tuajat që fitojnë më shumë klientë.

ÇfarË mund te bËjmË ne per ty ?

Shërbimet Kryesore

WEB DIZAJN

Biznesi yt i veçantë dhe webfaqja juaj duhet ta shfaqë atë. Stafi ynë kreativ do punoj me ju që të sigurohet që webfaqja juaj të jetë nga ajo që do jesh krenar me të.

WEB ZHVILLIM

Biznesit tënd jo vetëm që i duhet një webfaqe që duket mirë, por edhe të jetë funksionale në aspektin teknik. Stafi ynë do sigurohet që webfaqja juaj të jetë reponsive, e shpejtë dhe e sigurtë.

SEO

SEO është procesi i webfaqes që të rënditet sa më lartë në motoret e kërkimit siq është Google. Duke sjellur vizita në mënyrë organike që mund të jenë klientë potencial për biznesin tuaj.

PUNA JONË

Disa nga webfaqet e fundit qe kemi perfunduar

Procesi YNË

Si është procesi i krijimit te webfaqes që nga fillimi deri ne finalizim.

Telefonata (Shpjegimi)

Para se të fillojmë me projektin ne do të flasim dhe do sqarohemi se çfarë webfaqe dëshironi të krijoni. Si dhe do mbledhim informacione më të detajuara për biznesin tuaj.

Dizajni & Ndertimi

Pasi kemi mbledhur informacionet e duhura dhe konceptin se çfare dhe si do jete webfaqja juaj, do vazhdojme me dizajnin dhe web zhvillimin e webfaqes.

Lansimi

Ky është procesi i fundit pasi të kemi ndërtuar dhe ri-shqyrtuar të gjitha pikat e duhura të webfaqes. Atëherë e bëhët lansimi i webfaqes.

pse nje biznesi i duhet nje webfaqe

Pse një biznesi i duhet një webfaqe profesionale?

Një web faqe interneti ju ofron një prezantim në rrjet dhe një mjet për të arritur klientët dhe audiencën tuaj në mënyrë më efektive. Këtu janë disa arsye pse një biznes mund të ketë nevojë për një faqe interneti.

Një Web faqe interneti e bën të mundur që biznesi juaj të jetë i pranishëm në internet, duke i dhënë mundësi klientëve të gjejnë informacione rreth produkteve dhe shërbimeve tuaja.

Webi është një mjet i shkëlqyeshëm për reklamim dhe marketing. Mund të përdoret për të ndarë informacione rreth ofertave të reja, aktiviteteve dhe ngjarjeve që mund të tërheqin klientë të rinj.

0
Projekte
0
Vite Eksperiencë
0
Klientë te Kënaqur
Pyetjet me te Shpeshta
Sa kushton për ta krijuar një WebFaqe?

Dizajni apo Ri-Dizajni i webfaqes varet nga funksionaliteti dhe numri i faqes që deshironi të krijoni. Gjithësesi FloPixels bën një punë te mire ne shpjegimin e cmimeve dhe se çfarë përfshihet.

Sa zgjatë krijimi i nje projekti te webfaqes?

Koha se kur mund të përfundoj një webfaqe varet nga projekti. Përafërsisht një webfaqe nga fillimi deri ne përfundim mund të marrë nga 2-4 jave.

Pas përfundimit të webfaqes a ofroni mirëmbajtje?

Po, ofrojmë edhe mirembajtje te webfaqes pas perfundimit komplet te webfaqes.

Na Kontakto!

KONTAKTO

☏ +383 49 529 774

hello@flopixels.com

Viber & WhatsApp